top of page

Restaurangen vid fjället

Har ni restaurang på hotellet? 

258E46CF-4ACE-4325-9B3A-0877B0FC7CB0.JPG

Ja det har vi. En stor med bar och närmare 100 sittplatser. Vi baserar verksamheten i restaurangen efter vad som händer på hotellet.  Olika events, grupper eller individuella gäster styr vårt upplägg och meny vart efter. 

Vi brukar oftast ha en barmeny med några olika val av rätter runt veckosluten. Baserat på att det ska passa de flesta efter smak, storlek och prisklass. Ibland om antalet är många till bords eller om vi har ett större sällskap som bokat, så gör vi en buffé av något slag,  då är den oftast bokningsbar även för övriga boende gäster. På lördagar har vi ofta en hotellmeny med en valfri trerätters meny, för de som tycker det är trevligt. Vi brukar då be om förbokning vid frukost till kvällen för samma dag, så vi kan förbereda under dagen, har vi möjlighet händer det att vi lägger ut på våra sociala medier och bjuder in till möjligheten att reservera bord för utomstående / ej boende, samt att vi har utvalda kvällar eller events som vänder sig mot övriga gäster och besökare från annat håll. Men i första hand har vi restaurangen för våra egna hotellgäster.

Eftersom vi inte driver restaurang med regelbundna öppettider och en fast meny så anpassas varje vecka efter det som händer på hotellet och givetvis är man välkommen att kontakta oss för förfrågan om meny eller bokning i restaurangen. 

bottom of page